Tesla Model 3 i parë ka dalë nga linja e prodhimit gjatë kësaj jave, me një çmim rreth 30 mijë euro, e që është një hyrje e Tesla’s në tregun e masës dhe shitjes së milionave veturave në vit te konsumatorët që nuk mund t’i përballojnë Model S sedan apo Model X SUV, të cilët kushtojnë mbi 90 mijë euro, raporton Business Insider.

Artikulli i plotë: Tesla pritet të bëjë një prej ndryshimeve më të mëdha në historinë e automjeteve

Të gjitha pajisjet gjenerojnë nxehtësi, por ajo nxehtësi është armiku i baterisë.Nëse pajisjet tuaja po nxehen shumë shpesh, më poshtë mund të lexoni arsyen pse, dhe çfarë të bëni në lidhje me të.Nxehja e vogël e ndonjë pajisje është normale. 

Artikulli i plotë: Ja pse nxehet celulari aq shumë nganjëherë!
Faqja 1 nga 2
marketing