32 biznese janë hapur në Gjakovë gjatë janarit

Një raport i publikuar nga Agjencia e Statistikave të Kosovës bëhet e ditur se në komunën e Gjakovës gjatë tre mujorit të fundit të vitit të shkuar janë regjistruar mbi 100 ndërmarrje. Raporti gjithashtu bënë të ditur se në këtë periudhë kohore janë mbyllur edhe disa biznese të tjera.

Read Previous

Osmani në takim me Lajçak: Kosova kërkon zbatim të plotë të marrëveshjeve dhe heqje të masave të BE-së

Read Next

Policia me plan operativ pa afat deri në lirimin e trotuarëve