Policia me plan operativ pa afat deri në lirimin e trotuarëve

Përmes një plani operativ, njësia e trafikut rajonal së bashku me stacionin policor në Gjakovë po kontrollojnë dhe monitorojnë të gjithë shkelësit në komunikacionin rrugor.

Ky plan përfshin pikat e veçanta në zonat urbane dhe do të vazhdojë deri në përmirësimin e situatës në komunikacion.

Read Previous

32 biznese janë hapur në Gjakovë gjatë janarit

Read Next

Mbahet mbledhja e parë e asamblesë për këtë vit