1. Home
  2. Lajme

Category: Top stories

Konferencë Ndërkombëtare: Diabeti mellit, shputa diabetike dhe komplikimet tjera

Konferencë Ndërkombëtare: Diabeti mellit, shputa diabetike dhe komplikimet tjera

Diabeti Ă«shtĂ« njĂ« sĂ«mundje kronike e karakterizuar nga komplikime kronike mikro dhe makro vaskulare . Diabeti mellitus i tipit 2 shumĂ« shpesh profesionistĂ«t shĂ«ndetĂ«sor e quajnĂ« edhe si vrasĂ«s tĂ« heshtur nĂ«se nuk zbulohet me…

ME ELDITËN: Ecja Malore, përgjegjësitë dhe përparësitë

ME ELDITËN: Ecja Malore, përgjegjësitë dhe përparësitë

Emisioni i sĂ« shtunĂ«s iu kushtua pasionit pĂ«r ecjen malore. I ftuar nĂ« studio pĂ«r tĂ« folur rreth pĂ«rgjegjĂ«sive dhe pĂ«rparĂ«sive tĂ« kĂ«tij aktiviteti ishte Besnik Dujaka, kryetar i SHBA “Pashtriku”. Ă‹shtĂ« mirĂ« kur pasioni…

Jivdipe Tumenca – TĂ« drejtat e njeriut

Jivdipe Tumenca – TĂ« drejtat e njeriut

Ndiqni emisionin Jivdipe Tumenca të plotë:

Jivdipe Tumenca – 5 NĂ«ntori – Dita e GjuhĂ«s Rome

Jivdipe Tumenca – 5 NĂ«ntori – Dita e GjuhĂ«s Rome

Ndiqni emisionin Jivdipe Tumenca, të plotë:

ME ELDITĂ‹N – Cilat janĂ« kualitetet e familjeve tĂ« shĂ«ndosha?

ME ELDITĂ‹N – Cilat janĂ« kualitetet e familjeve tĂ« shĂ«ndosha?

NĂ« emisionin e sĂ« shtunĂ«s, u diskutua njĂ« ndĂ«r temat mĂ« tĂ« rĂ«ndĂ«sishme pĂ«r tĂ« gjithĂ« ne, ajo e familjes. Ajo pĂ«r çfarĂ« tĂ« gjithĂ« dĂ«shirojmĂ« dhe punojmĂ« fort nĂ« drejtim tĂ« saj Ă«shtĂ« njĂ«…

Jivdipe Tumenca – Qendrat MĂ«simore

Jivdipe Tumenca – Qendrat MĂ«simore

Ndiqni emisionin Jivdipe Tumenca të plotë në linkun më poshtë:

KF Vëllaznimi zhvillon sot ndeshjen e xhiros së 8 në Ligën e Parë

KF Vëllaznimi zhvillon sot ndeshjen e xhiros së 8 në Ligën e Parë

Skuadra nga Gjakova, KF “VĂ«llaznimi”, sot me fillim nga ora 13:00 e zhvillon ndeshjen e xhiros sĂ« tetĂ« nĂ« kuadĂ«r tĂ« LigĂ«s sĂ« ParĂ« tĂ« futbollit tĂ« KosovĂ«s, kundĂ«r skuadrĂ«s “A&N” , nga Prizreni. VĂ«llaznimi…

ME ELDITĂ‹N – Tetori rozĂ«, muaji i ndĂ«rgjegjĂ«simit pĂ«r kancerin e gjirit

ME ELDITĂ‹N – Tetori rozĂ«, muaji i ndĂ«rgjegjĂ«simit pĂ«r kancerin e gjirit

Muaji Tetor, shĂ«non fillimin e muajit tĂ«  ndĂ«rgjegjĂ«simit nĂ« pĂ«rpjekje pĂ«r parandalimin e kancerit  tĂ« gjirit. Kjo fushatĂ« ndĂ«rkombĂ«tare vjetore  synon tĂ« edukojĂ«  rĂ«ndĂ«sinĂ« e kontrollit tĂ« hershĂ«m, informimin, parandalimin, diagnostikimin, trajtimin dhe kurimin  e kĂ«saj sĂ«mundjeje. PikĂ«risht…

Jivdipe Tumenca – Fillimi i vitit tĂ« ri shkollor 2021/2022

Jivdipe Tumenca – Fillimi i vitit tĂ« ri shkollor 2021/2022

Ndiqni emisionin e plotë në linkun më poshtë:

Fshatra me pak banorë e shumë bukuri natyrore

Fshatra me pak banorë e shumë bukuri natyrore

KĂ«tĂ« herĂ« u arratisĂ«m nga zhurma e qytetit pĂ«r tĂ« shkuar nĂ« fshatra shumĂ« tĂ« bukur e tĂ« qetĂ« siq janĂ« Doli e PjetĂ«rshani tĂ« cilĂ«t ndodhen vetĂ«m pak kilometra larg qytetit tĂ« GjakovĂ«s. Me…