Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Ngarkimi i foto/video duhet te behet nga Laptopi ose Kompjuteri juaj!

Çdo raportim është anonim dhe shtjellohet me kujdes nga stafi i TV SYRI VISION. Nëse keni informata shtesë në lidhje me rastin ju mund të na shkruani edhe ne [email protected]