​LDK hap fushatën, Abdixhiku: Më 17 tetor refuzoni popullistët dhe të korruptuarit

​LDK hap fushatën, Abdixhiku: Më 17 tetor refuzoni popullistët dhe të korruptuarit

Lidhja Demokratike e Kosovës, ka hapur në formë digjitale fushatën për zgjedhjet lokale që mbahen më 17 tetor. Kryetari i kësaj partie, Lumir Abdixhiku, u ka bërë thirrje qytetarëve që në zgjedhjet që pritet të…

Lexo më shumë
Kusari-Lila: Aeroporti i Gjakovës do të funksionalizohet gjatë mandatit tim

Kusari-Lila: Aeroporti i Gjakovës do të funksionalizohet gjatë mandatit tim

Në zgjedhjet lokale, në garën për Gjakovën kandidatë për kryetarë të kësaj komune janë: Ardian Gjini, AAK, Mimoza Kusari-Lila, LVV, Teki Shala, LDK, Fazli Hoxha, Nisma, Ferdinand Kolaj, PSHDK dhe Arbënesha Kuqi, PDK. Mimoza Kusari-Lila:…

Lexo më shumë
Kolaj: Do të investojmë në bujqësi, në kanale të ujitjes

Kolaj: Do të investojmë në bujqësi, në kanale të ujitjes

Në zgjedhjet lokale, në garën për Gjakovën kandidatë për kryetarë të kësaj komune janë: Ardian Gjini, AAK, Mimoza Kusari-Lila, LVV, Teki Shala, LDK, Fazli Hoxha, Nisma, Ferdinand Kolaj, PSHDK dhe Arbënesha Kuqi, PDK. Ferdinand Kolaj…

Lexo më shumë
Shala: Nepotizëm kishte gjatë qeverisjes Kusari- Lila, vazhdoi edhe gjatë Gjinit

Shala: Nepotizëm kishte gjatë qeverisjes Kusari- Lila, vazhdoi edhe gjatë Gjinit

Në zgjedhjet lokale, në garën për Gjakovën kandidatë për kryetarë të kësaj komune janë: Ardian Gjini, AAK, Mimoza Kusari-Lila, LVV, Teki Shala, LDK, Fazli Hoxha, Nisma, Ferdinand Kolaj, PSHDK dhe Arbënesha Kuqi, PDK. Nepotizmi është…

Lexo më shumë
Gjini: Shkollat që ishin me stufa i bëra me ngrohje

Gjini: Shkollat që ishin me stufa i bëra me ngrohje

Në zgjedhjet lokale, në garën për Gjakovën kandidatë për kryetarë të kësaj komune janë: Ardian Gjini, AAK, Mimoza Kusari-Lila, LVV, Teki Shala, LDK, Fazli Hoxha, Nisma, Ferdinand Kolaj, PSHDK dhe Arbënesha Kuqi, PDK. Gjini tha…

Lexo më shumë
Hoxha: Këtë mandat nuk janë shtruar rrugët të cilat ishin prioritet

Hoxha: Këtë mandat nuk janë shtruar rrugët të cilat ishin prioritet

Në zgjedhjet lokale, në garën për Gjakovën kandidatë për kryetarë të kësaj komune janë: Ardian Gjini, AAK, Mimoza Kusari-Lila, LVV, Teki Shala, LDK, Fazli Hoxha, Nisma, Ferdinand Kolaj, PSHDK dhe Arbënesha Kuqi, PDK. Fazli Hoxha,…

Lexo më shumë
Shala: Komuna e Gjakovës nuk e ka një vend ku të hidhen mbeturinat inerte

Shala: Komuna e Gjakovës nuk e ka një vend ku të hidhen mbeturinat inerte

Në zgjedhjet lokale, në garën për Gjakovën kandidatë për kryetarë të kësaj komune janë: Ardian Gjini, AAK, Mimoza Kusari-Lila, LVV, Teki Shala, LDK, Fazli Hoxha, Nisma, Ferdinand Kolaj, PSHDK dhe Arbënesha Kuqi, PDK. Teki Shala…

Lexo më shumë
Kusari Lila: Në Gjakovë është bërë makabër mjedisore

Kusari Lila: Në Gjakovë është bërë makabër mjedisore

Në zgjedhjet lokale, në garën për Gjakovën kandidatë për kryetarë të kësaj komune janë: Ardian Gjini, AAK, Mimoza Kusari-Lila, LVV, Teki Shala, LDK, Fazli Hoxha, Nisma, Ferdinand Kolaj, PSHDK dhe Arbënesha Kuqi, PDK. Në debatin…

Lexo më shumë
Kandidojnë për kryetarë komunash por ende nuk e kanë liruar pozitën e deputetit

Kandidojnë për kryetarë komunash por ende nuk e kanë liruar pozitën e deputetit

Me 17 tetor do mbahen zgjedhjet lokale. Partitë politike tashmë kanë paraqitur kandidatët e tyre të cilët janë certifikuar nga KQZ. Lëvizja Vetëvendosje ka numrin më të madh të kandidatëve për kryetarë të komunave që…

Lexo më shumë
Berisha: “Ballkani i Hapur” kërcënon ekzistencën e Kosovës

Berisha: “Ballkani i Hapur” kërcënon ekzistencën e Kosovës

Akuza të ashpra ka lëshuar ish-kryeministri Sali Berisha në lidhje me projektin e “Ballkanit të Hapur”, i cili kundërshtohet me forcë dhe nga kryeministri i Kosovës, Albin Kurti. Për Sali Berishën, Edi Rama e ka…

Lexo më shumë