1. Home
  2. Lajme

Category: Top stories

Hapësira publike u bllokua nga bizneset private, reagojnë qytetarët

Hapësira publike u bllokua nga bizneset private, reagojnë qytetarët

Banorët e rrugës “Marin Barleti” por edhe kalimtarë të shumtë kanë shprehur shqetësimin e tyre për zënien e hapësirave publike, të cilat janë të destinuara për vet ata. Disa prej tyre kanë kërkuar të kuptojnë,…

Filloi sezona ngrohëse nga Ngrohtorja e Qytetit në Gjakovë

Filloi sezona ngrohëse nga Ngrohtorja e Qytetit në Gjakovë

Zyrtarisht Ngrohtorja e Qytetit e ka filluar furnizimin me sezonën ngrohëse 2023/2024. Ndërkohë nga ngrohtorja bëjnë të ditur se këtë vit nuk planifikohet zgjërimi i rrjetit, pasi kemi shumë konsumatorë pasiv që planifikohet të përfshihen…

AgroFerma: Butrint Batusha

AgroFerma: Butrint Batusha

Bizneset shkelin ligjin, shesin qese plastike me logo

Bizneset shkelin ligjin, shesin qese plastike me logo

Së fundmi në vend ka filluar evitimi i përdorimit të qeseve të plastikës, me përjashtim të disave më specifike, për të cilat konsumatorët duhet të paguajnë. Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

AgroFerma: Nezir Rexha

AgroFerma: Nezir Rexha

ME ELDITËN: Rrugëtimi jetësor dhe artistik i këngëtares Marsela Çibukaj

ME ELDITËN: Rrugëtimi jetësor dhe artistik i këngëtares Marsela Çibukaj

Në emisionin “Me Elditën” këngëtarja Marsela Çibukaj rrëfen shumë momente nga jeta e saj. Ajo flet për këngën, bashkëpunëtorët, familjen, bashkëshortin, lidhjen me gjyshin por edhe sukseset. Më poshtë emisioni i plotë.