Qendra e shëndetit mendor për fëmijë dhe adoleshentë do të funksionalizohet në vitin 2024

Në vitin 2024 do të funksionalizohet qendra e shëndetit mendor për fëmijë dhe adoleshentë e ndërtuar qysh në vitin 2017. Ushtruesi I detyrës së drejtorit të qendërs së shëndetit mendor në Gjakovë Besnik Stuja tregoj edhe arsyet e vonesave në lidhje me këtë cështje.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

Bie dukshëm numri i prerjeve ilegale të pyjeve

Read Next

Këshilli Prokurorial zgjedh edhe dy kryeprokuror në Prishtinë dhe Gjakovë

One Comment

Comments are closed.