Bie dukshëm numri i prerjeve ilegale të pyjeve

Viti 2023 ka qenë ndër vitet me më së pakti shkelje sa I përket prerjeve ilegale të pyjeve në komunën tonë, sipas udhëheqësit të sektorit pranë dikasterit përgjegjës, kjo falë rojeve të pyjeve por edhe bashkëpunimit me policinë rajonale të Gjakovës.

Më poshtë mund të ndiqni kronikën e plotë.

Read Previous

Asfalti mbi baltë në Bitesh të Gjakovës, komuna e kompania e kontraktuar nuk përgjigjen

Read Next

Qendra e shëndetit mendor për fëmijë dhe adoleshentë do të funksionalizohet në vitin 2024