Bishtazhin, Doblibarë, Pjetërshan e Novosellë pushtuan zemrat e të gjithëve! (VIDEO)

Krishlindja është koha për bashkime familjare, përtëritjen e miqësive dhe shkëmbimin e dhuratave. E teksa i afrohemi ditëve të fundit në prag të festave, fshatrat Bishtazhin, Doblibarë, Pjetërshan e Novosellë kanë marrë pamje magjepsëse.

Ekipi i TV Syri ka vizituar fshatrat Bishtazhin, Doblibarë, Pjetërshan e Novosellë për të ndjerë nga afër atmosferën e ngrohtë të tyre.
Krishlindjet janë të domosdoshme për të kujtuar të paktën njëherë në vit  që jemi këtu për ti zgjatur dorën njëri tjetrit kurdo që është e nevojshme. Gëzuar Festat!

….
VIDEO

Read Previous

Vullnetarët – heronjtë e kohërave moderne

Read Next

Gjakova shndrit për fundvit (VIDEO)