Vullnetarët – heronjtë e kohërave moderne

Mënyra më e mirë për të kontribouar në një shoqëri është përmes vullnetarizmit. Në fakt është proces ‘simbiozë’ ti jep për komunitetin por në të njëjtën kohë merr kënaqësinë shpirtërore për atë vepër të mirë. Njihuni me Elsa Haxhija, vajza që u kurorëzua me çmimin Vullnetarja e vitit, çmim ky i ndarë nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Unicef:

Read Previous

Ambienti magjik i Çarshisë në Gjakovë për fundvit! (VIDEO)

Read Next

Bishtazhin, Doblibarë, Pjetërshan e Novosellë pushtuan zemrat e të gjithëve! (VIDEO)