Rreth 20% e grave në Kosovë kanë prona

Rreth 20% e grave në Kosovë kanë pronë në emër të tyre. Ndërkohë përpjekjet për të rritur këtë përqindje duhet të jenë të vazhdueshme. Kështu ka bërë të ditur Maria Berishaj-Sylejmani, këshilltare për barazi gjinore dhe përfshirje sociale.

Read Previous

Dezinformimi, kërcënimi kryesor në internet edhe për kosovarët

Read Next

Rritja e rasteve me kancer të qafës së mitrës, Ndrejaj: Prindërit të mos hezitojnë t’i vaksinojnë fëmijët