Promovohen edhe dy libra për arsimin në Gjakovë

Janë promovuar sot edhe dy libra të rinj të punuara me shumë përkushtim nga shoqata e veteranëve të arsimit në Gjakovë. Librat janë vazhdimësi e librave të tjerë që flasin për arsimin shqip, por kësaj radhe të gjitha faktet janë të sistemuara në periudhën kohore 1945-1990 dhe i takojnë nivelit të arsimit fillor në komunën e Gjakovës.

Read Previous

Tre persona lëndohen në një aksident komunikacioni në Gjakovë

Read Next

Roka: Ndërtimi i stadiumit sipas planifikimeve