Roka: Ndërtimi i stadiumit sipas planifikimeve

Për projektin e stadiumit të Gjakovës është folur dje edhe nga ministri Çeku dhe përfaqësues të zyrës së auditorit. Ndërkohë, se si qëndron saktësisht situata me punimet në këtë projekt, na njeh materiali në vazhdim.

Read Previous

Promovohen edhe dy libra për arsimin në Gjakovë

Read Next

Fermerët italianë përgatisin demonstratë masive në Romë, kërkojnë lehtësim taksash