“Enver Petrovci servil dhe produkt i shkollës së Beogradit”

Televizioni Syri si rezultat i një interviste që aktori Enver Petrovci i ka dhënë RTK-së ka gjetur shkas të reagojë për deklaratën e tij përmes së cilës ka tentuar të zbeh  kontributin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Në një reagim publik, Syri u kërkon falje shikuesve për fshirjen e të gjtiha materialeve ku aktroi Petrovci i ka dhënë Syrit. Hollësi të tjera na njeh materiali në vazhdim.

Read Previous

TikTok nën hetim, kërcënohet me padi

Read Next

​Largimi i zyrtarëve nga MINT, Hajdari tregon nëse kishte ndërhyrje në procese