Në Gjakovë do të ndalet rryma sot

KEDS ka njoftuar se në disa zona të Kosovës sot do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, shkaku i punimeve në rrjet. Ndërprerje të energjisë elektrike do të ketë edhe në komunën e Gjakovës.

Gjakova

1.

TS 35/10kV Gjakova II do të ndërpritet:

Dalja 10kV Spitali (Kodi: 81000128 ) prej orës 10:00 deri ne ora 11:00

Vendet: Spitali Rexhional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercial – biznese

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 35/10kV Gjakova II do të ndërpritet:

Dalja 10kV Thertorja (Kodi: 81000129 ) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Thertorja

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Gjakova

1.

TS 110/35/10 kV Gjakova 2. do të ndërpritet:

Nga LP 10kV Qendra prej orës 11:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV degëzimi tek TS 19

NS 10/0.4kV SHKOLLA MUZIKES (kodi: 81000002006)

NS 10/0.4kV TS-1 (kodi: 81000002025)

NS 10/0.4kV TS-4 (kodi: 81000002027)

NS 10/0.4kV TS-38 (kodi: 81000002028)

NS 10/0.4kV TS-32 (kodi: 81000002036)

Vendet: Shkolla e muzikes, RR, Marin Barleti një pjesë, RR. Ismajl Qemali, një pjesë, Sefedin Xërxa një pjesë

Arsyeja: Për të ndërruar kabllot në sekondar të transformatorit, sipas PEE.

Read Previous

195 raste aktive me COVID-19 në Kosovë

Read Next

Dy persona kanë humbur jetën si pasojë e shpërthimit në Gjermani