• 8 February, 2023

MKRS prezanton logon e Operës së Kosovës

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka njoftuar se Opera e Kosovës është bërë me logon e saj.

Përmes një postimi në Facebook, MKRS njofton se në mesin e gjashtë propozimeve, është përzgjedhur ajo e artistit Berin Hasi.

Postimi i plotë i MKRS-së

Read Previous

KB “Peja” dhe KB “Rahoveci” dënohen me nga 400 euro secila

Read Next

Vendet që duhet të vizitoni në 2023 sipas New York Times, Shqipëria në ‘top’ listë