Jivdipe Tumenca – 5 Nëntori – Dita e Gjuhës Rome

Ndiqni emisionin Jivdipe Tumenca, të plotë:

Read Previous

Komani: Depresioni sezonal të tejkalohet me terapinë e dritës, lexim dhe vullnet të mirë

Read Next

Zogaj: Libri është kuptimi i jetës