• 1 July, 2022

WhatsApp lanson veçorinë që do t’ju mundësojë të ndalni zërin e dikujt në një telefonatë grupi

WhatsApp ka prezantuar një veçori interesante, që përfshin mundësinë për të heshtur njerëzit gjatë telefonatave në grup (përmes Android Central).

Kjo veçori, duket e dobishme jo vetëm për të ndalur zërin e njerëzve që harrojnë ta bëjnë vetë, por edhe nëse jeni në të njëjtën dhomë me dikë që është gjithashtu në telefonatë dhe nuk dëshironi të dëgjoni një jehonë të asaj që mund ta thotë.

WhatsApp ka prezantuar një veçori interesante, që përfshin mundësinë për të heshtur njerëzit gjatë telefonatave në grup (përmes Android Central).

Kjo veçori, duket e dobishme jo vetëm për të ndalur zërin e njerëzve që harrojnë ta bëjnë vetë, por edhe nëse jeni në të njëjtën dhomë me dikë që është gjithashtu në telefonatë dhe nuk dëshironi të dëgjoni një jehonë të asaj që mund ta thotë.

Përveç veçorisë së re ‘mute’, WhatsApp tani ju lejon të dërgoni mesazhe me njerëz të caktuar gjatë një telefonate në grup.

WhatsApp gjithashtu po lanson një baner të ri që do t’ju njoftojë kur dikush i ri iu është bashkuar një telefonate pasi të ketë filluar. /Telegrafi/

Read Previous

​Qeveria përcakton çmimin maksimal të lejuar për derivatet

Read Next

Më i shpejtë në start se Formula 1, nga 0-100 km/h e arrin për 1.5 sekonda