Voton kandidati për kryetar të Gjakovës nga Nisma Socialdemokrate, Fazli Hoxha

Kandidati për kryetar të komunës së Gjakovës nga Nisma Socialdemokrate  ka kryer obligimin qytetar të votimi në qendrën 0207C në shkollën Ali Hasi të fshatit Cërmjan. Drejt kutive të votimit ai u shoqërua nga bashkëshortja dhe prindërit e tij.

Kandidati Hoxha u bëri thirrje qytetarëve që masivisht të dalin dhe  të votojnë.

Read Previous

Zgjedhjet sot, mësim online nesër

Read Next

2541 qytetarë kanë të drejtë vote në qendrën e votimit “Ali Hasi” në Cërmjan