2541 qytetarë kanë të drejtë vote në qendrën e votimit “Ali Hasi” në Cërmjan

Procesi i votimit po mbahet edhe në qendrën 0207C, përkatësisht në shkollën Ali Hasi në fshatin Cërmjan të Gjakovës.

Votuesit e kësaj qendre votimi pasi e kryen obligimin e tyre qytetar nuk hezituan që të tregojnë dhe pritshmëritë e tyre nga këto zgjedhje.

Kjo qendër e votimit ka gjithsej 2541 votues të regjistruar me të drejtë vote, të cilët mund të shfrytëzojnë 3 pikat e votimit që ndodhen këtu.

Read Previous

Voton kandidati për kryetar të Gjakovës nga Nisma Socialdemokrate, Fazli Hoxha

Read Next

Pula: Prej gjashtë muaj deri në dhjetë vjet burgim për ata që kryejnë vepra penale kundër së drejtës për votim