Votohet buxheti komunal 2024

Pika e cila rezultoi me më së shumti diskutime në takimin e sotëm të Kuvendit Komunal, ishte votimi i buxhetit për vitin 2024. Pozitë e opozitë diskutuan me orë të tëra dhe përplasjet ishin të vazhdueshme. Edhe pse opozita votoi kundër, buxheti 2024 kaloi.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Është nënshkruar kontrata për rivitalizimin e Eshnores, faza e dytë

Read Next

U mbajt mbledhja e tetë e Kuvendit Komunal të Gjakovës