U mbajt mbledhja e tetë e Kuvendit Komunal të Gjakovës

Një varg çështjesh me rëndësi janë trajtuar sot në mbledhjen e rregullt të Asamblesë Komunale në Gjakovë. Mbledhja zgjati disa orë dhe e njëjta u shoqërua me shumë akuza e kundërakuza në mes pozitës dhe opozitës.

Më poshtë mund ta ndiqni kronikën e plotë :

Read Previous

Votohet buxheti komunal 2024

Read Next

Piktura e Picasso në ankand për shifrën “e çmendur”