Virusi i videove të shkurtra ka pushtuar edhe LinkedIn

LinkedIn bashkohet me një numër aplikacionesh të tjera të njohura që kanë filluar të përdorin video vertikale me formë të shkurtër pas rritjes së popullaritetit të TikTok.

Funksioni nuk është shpallur ende publikisht, por LinkedIn e konfirmoi atë në TechCrunch dhe projektuesi i produktit LinkedIn, Jenny Eischingdrello postoi një pamje të ekranit të aplikacionit.

Risia, e vendosur në shiritin e navigimit të aplikacionit, në opsionin e ri “Video”, ju lejon të prekni butonin e ri “Video” për të hyrë në një seksion për videot e shkurtra vertikale, të cilat mund t’i shfletoni. Ju mund ta pëlqeni videon, të lini një koment ose ta ndani me të tjerët. Kompania nuk ka ndarë detaje se si do të përcaktojë se cilat video do t’u shfaqin përdoruesve.

Ndërsa keni qenë gjithmonë në gjendje të postoni video në LinkedIn, funksioni i ri është krijuar për të rritur angazhimin dhe zbulimin në platformë duke shfaqur video të shkurtra që njerëzit mund t’i “kalojnë shpejt” dhe po rezulton jashtëzakonisht popullor, veçanërisht me përdoruesit më të rinj.

Kjo mund t’u japë krijuesve të përmbajtjes një vend të ri për të ndarë përmbajtjen e videos dhe potencialisht për të arritur më shumë shikues.

Nuk dihet ende se kur funksioni i ri mund të jetë i disponueshëm për të gjithë përdoruesit./AlsatM

Read Previous

Ujë Rugove prodhon 1 milion shishe për të rritur ndërgjegjësimin mbi Autizmin

Read Next

Sport Vision vjen në Qendrën Tregtare “Nertili”