Të premtën mitingu i 57-të i poezisë në Gjakovë, flasin organizatorët

Të ftuar në studion e pasdites ishin Muharrem Kurti, kryetar i klubit letrar “Gjon Nikollë Kazazi” në Gjakovë dhe Migena Arllati, anëtare e kryesisë e po këtij klubi.

Mitingu i poezisë është manifestim i artit të fjalës së shkruar, me zanafillë që në vitin 1964. Ky manifest i rezistoi kohës dhe sot organizohet mitingu i 57-të me radhë. Për të mësuar më shumë rreth këtij mitingu ndiqni videon më poshtë:

Read Previous

Për gjatë një jave do të ketë aktivitete kulturore në Gjakovë

Read Next

Ford: Deri në vitin 2030, rreth 40 për qind e shitjeve do të jenë automjete elektrike