SY TJETËR: EDITA DOLI

Në emisionin “Sy Tjetër” këtë herë jemi në ambientet e RTV Dukagjini ku të ftuar kemi gazetaren dhe moderatoren Edita Doli. Drejtoresha e Radio Dukagjinit flet për përvojën e saj si gazetare, për emisionin “Radar” dhe punën e saj ne krye te Radio Dukagjini. Humanizmi, familja e shumë gjëra tjera në TV Syri do të flet Edita Doli në “Sy Tjetër” me Ngadhnjim Haxhosaj.

Më poshtë emisioni i plotë.

Read Previous

Prezantohet Plani i ri i Rritjes për Ballkanin Perëndimor

Read Next

ChatGPT zgjedh formacionin më të mirë të të gjitha kohërave të Shqipërisë