Shfaqja “+18” triumfon në festivalin “SkupiFest”

Shfaqja “+18” nga Teatri Hadi Shehu nga Gjakova vlerësohet duke u shperblyer si shfaqja më e mirë e edicionit të 15-të, të festivalit ndërkombëtar të Teatrove SKUPIFEST në Shkup. Edi Kastrati na tregoi më shumë lidhur me çmimin e fituar dhe performance atje

Ky çmim do të jetë një shtytje për të vazhduar punën e aktorëve duke na shërbyer edhe një motiv për realizimin e projekteve të reja.

Shfaqja +18 e zgjedhur si më e mira në festivalin e Shkupit, në konkurencë kishte edhe 5 shtetë të tjera dhe rezultati e arritur bëri që Trupa e Gjakovës të lë pas edhe teatrot nga Turqia, Bullgaria, Bosnje Hercegovina dhe Shqipëria.

Read Previous

Lekaj: Ne e nënshkruam marrëveshjen për linjë hekurudhore në Berlin, e ju në Beograd

Read Next

Ibrahimovic mungon në sfidën ndaj Liverpoolit