Rubrika e librit në programin e mëngjesit

Rubrika kushtuar librit sot në programin e mëngjesit na kishte siguruar një sërë librash interesant që ju sugjerojmë t’i lexoni. Tomorr Pozhegu na propozoi këta tituj:
Për të vegjlit “Më quajnë Gjergj Kastrioti Skënderbeu” nga Luan Rama, Sulid Kasemi, “Hajduti xhentëllmen, Arsen Lupen” nga Maurice Leblanc dhe “Kohë për rrëfim” nga Ismail Kadare.
Se çfarë bëhet fjalë në këta libra në pika të shkurtra dhe se pse janë ndër propozimet e Pozhegut ndiqni videon më poshtë:

Read Previous

​Policët e vënë në rrezik jetën e tyre në mbrojtje të banorëve nga zjarri

Read Next

Komuna e Prishtinës do t’i subvencionojë me 400 mijë euro kompanitë private të autobusëve