Rritet numri i të infektuarëve me COVID-19 në Gjakovë

Spitali i përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë po vazhdon të trajtojë pacientët e infektuar me Covid-19.

Si është gjendja në spital sa i përket të infektuarve dhe se si qëndron spitali sa i përket kapaciteteve në raport me numrin e shtretërve dhe nevojave tjera na njofton drejtori i spitalit, Hilmi Shala.

Drejtori Shala gjithashtu bëri apel që të respektohen masat anti-covid-19.

Read Previous

Dita botërore e gjuhës amtare

Read Next

Parku i qytetit brenda 3 muajve në funksion të plotë