Parku i qytetit brenda 3 muajve në funksion të plotë

Ndërtimet në parkun e qytetit ka tash e 2 vite që kanë filluar. Një vend mjaft i frekuentuar nga qytetarët. Drejtori i shërbimeve publike në komunën e Gjakovës, Shkumbin Kastrati ka pohuar se rreth 70-80% e punimeve kanë përfunduar.

Përveç këtyre investimeve komuna ka intervenuar shtesë në ndriçimin publik, mbjellje të fidaneve si dhe ndërtimin e fontanës.

Kastrati për TV Syri ka thënë që brenda 2-3 muajve parku i qytetit do të jetë i finalizuar.

Read Previous

Rritet numri i të infektuarëve me COVID-19 në Gjakovë

Read Next

​KQZ merr vendim për rinumërimin e 494 vendvotimeve