Raporti i datës 29 korrik 2021 i spitalit “Isa Grezda”

Spitali i përgjithshëm “Isa Grezda” në Gjakovë po vazhdon të trajtojë pacientët e infektuar me Covid-19.

Bazuar në raportin e 24 orëve të fundit, 6 pacientë janë pozitiv me SARS CoV-2, nga këta 1 pacientë me oksigjeno-terapi dhe 1 me CPAP maskë.

Nga Shqipëria janë 3 pacientë Covid Pozitiv.https://www.syri-vision.tv/

Read Previous

Arrestohet një femër në Prishtinë për marrje me prostitucion

Read Next

Arrestohet një person për vjedhje, i konfiskohen para