• 1 July, 2022

Qytetarët flasin për koalicionet parazgjedhore

Sot është afati i fundit në Kosovë që partitë politike të deklarojnë koalicionet e tyre parazgjedhore. LDK dhe AKR kanë deklaruar se do të futen bashkë në në zgjedhjet e 14 shkurtit. Qytetarët e Gjakovës treguan mendimet e tyre rreth këtij koalicioni.

Pati edhe të tillë që nuk hezituan të tregojnë të preferuarin e tyre në këto zgjedhje.

Fushata e zgjedhore nis më 3 shkurt dhe përfundon më 12 shkurt, ndërkohë zgjedhjet do të mbahen me datë 14-të po këtij muaji.

Read Previous

A është vera shkaku i dhimbjeve të kokës?

Read Next

Derbi në La Liga, Sevilla udhëton drejt “Wanda Metropolitanos”