Për gjashtë muaj në Gjakovë janë ngritur 134 aktakuza për krime të rënda

Nga janari deri në fund të qershorit të këtij viti, prokuroria themelore në Gjakovë ka ngritur aktakuza ndaj 134 personave për krime të rënda, ndërsa 329 aktakuza janë për vepra të ndryshme penale.Këtë e ka bërë të ditur zëdhënësja për informim në këtë insttucion Yllka Juniku Shehu e cila thotë se veprat penale janë nga më të ndryshmet dhe se secila prej tyre po trajtohet konform ligjit. https://www.syri-vision.tv/

Prokuroria Themelore në Gjakovë aktualisht ka 9 prokurorë së bashku me Kryeprokurorin dhe mbulon territorin e Gjakovës, Malishevës dhe Rahovecit. https://www.syri-vision.tv/

Ky institucion përbëhet nga tre deparatamente: Departamenti për krime të rënda, departamenti për të mitur si dhe departamenti i përgjithshëm.https://www.syri-vision.tv/

Read Previous

Hoxha: Produktet e mishit të sigurta, inspektohen çdo ditë

Read Next

Njoftim me rëndësi për mërgimtarët që vijnë nga Gjermania