ME ELDITËN: Trashëgimia e gruas në pronë

Tema e radhës në emisionin ME ELDITËN ishte trashëgimia e gruas në pronë, një temë që fatkeqësisht ende është “tabu” në shoqërinë tonë. Se si po funksionon sot, a ka rritje të grave që trashëgojnë prona, flasin të ftuarit: Edona Sina, avokate dhe Egzon Doli, avokat.

Por si mendojnë qytetarët, a bëjnë pjesë dhe gratë në planin e familjes për t’u trashëguar pronë?

Këto dhe shumëçka tjetër mund t’i ndiqni në emisionin e plotë në linkun më poshtë:

Read Previous

Ligji për pasuri të pajustifikueshme mund të hetojë edhe pasurinë e qytetarëve

Read Next

​Pas zënkës me babanë i vë flakën shtëpisë së tij