ME ELDITËN – Cilat janë kualitetet e familjeve të shëndosha?

Në emisionin e së shtunës, u diskutua një ndër temat më të rëndësishme për të gjithë ne, ajo e familjes. Ajo për çfarë të gjithë dëshirojmë dhe punojmë fort në drejtim të saj është një familje e shëndoshë.

Koha ka evoluar dhe nga viti në vit secili prej nesh duhet të jemi të gatshëm që për problemet tona familjare të gjejmë zgjidhje, e zgjidhja më e drejtë dhe e duhura janë terapistët familjarë.

Pikërisht për këto probleme dhe zgjidhjet e mundshme na foli Henrijeta Pula, psikoterapiste familjare, e ju intervistën e plotë mund ta ndiqni në linkun më poshtë:

Read Previous

Merret vendimi, SHBA heq vizat për kroatët

Read Next

Një tjetër shtet në kolaps nga kriza energjetike