ME ELDITËN: Bardhyl Musai flet për shumë çështje me rëndësi në arsim dhe jo vetëm

Në emisionin e së shtunës këtë radhë i ftuar ishte akademiku Bardhyl Musai.

E kush më mirë se eksperti i arsimit, profesor Bardhyl Musai diskutoi për shumë çështje me rëndësi në arsimin shqiptar siç janë: matura shtetērore, tekstet shkollore, testi Pisa, akreditimet dhe programet universitare.

Këto dhe shumë të tjera mund t’i ndiqni në emisionin e plotë:

Read Previous

Gjurmëve të Esat Bicurrit

Read Next

Tina Hoda mund të ngrijë kujtimet tona! Ja se si