Tina Hoda mund të ngrijë kujtimet tona! Ja se si

E ftuar në “Miq në pasdite” ishte Tina Hoda artiste. Arti i saj janë skulpturat dhe çdo gjë që e bën të shpreh veten. E pyetur se kur filloi të merrej me casting *lexo- ngrirje kujtimesh*, ajo tha: Në momentin kur u bëra nënë, dëshiroja diçka të përjetshme për djalin tim, Thotin, kështu vendosa të ngrijë shputën e tij të vogël.

Sot Tina këtë gjë e bën dhe për të tjerët, për pjesë të ndryshme të trupit madje dhe për ato intime. Për të mësuar më shumë rreth këtij arti dhe për Tinën si artiste ndiqni emisionin e plotë:

Read Previous

ME ELDITËN: Bardhyl Musai flet për shumë çështje me rëndësi në arsim dhe jo vetëm

Read Next

​Nisma për shkarkimin e Metës pritet të thellojë krizën politike në Shqipëri