Gjurmëve të Esat Bicurrit

Gjurmëve të Esat Bicurrit, njeriut që na fali buzëqeshjen në çdo takim, na mbushi me emocionin e jareve shkodrane. Për zërin e kontributin e tij shkruajtën nga Çesk Zadeja e deri te Ferdinand Deda. Dora vrastare e shovenizmit serb e ndau fizikisht nga ne, duke e bashkuar me emrat e ndritur të kombit, ndërkohë neve na lanë kujtimin dhe nderimin për këtë kolos të muzikës së pastër shqipe!

Për të mësuar më shumë rreth tij ndiqni emisionin e plotë në videon më poshtë :

Read Previous

Raporti i spitalit “Isa Grezda”

Read Next

ME ELDITËN: Bardhyl Musai flet për shumë çështje me rëndësi në arsim dhe jo vetëm