Kuvendi sërish në pauzë deri në orën 14:00

Kuvendi i Kosovës sërish ka shkuar në pauzë kësaj radhe deri në orën 14:00.

Seanca vazhdoi pas orës 12:00 pas një pauze që ndodhi shkak i situatës së tensionuar, gjatë daljes së  deputetëve të opozitës të cilët lëshuan seancën.

Në vazhdimin e kësaj seance në sallë ishin të pranishëm vetëm deputetët e LVV dhe ata nga komunitetet.

Read Previous

​Osmani: Kosovës duhet t’i jepet liberalizimi i vizave menjëherë

Read Next

Në “Miq në pasdite” diskutojmë për profesionin më human, atë të mamisë