Kuvendi formon komisionin Ad-hoc për Vetingun në drejtësi

Kuvendi i Kosovës e ka formuar sot komisionin Ad-hoc për zhvillimin e procesit të vlerësimit kalimtar në sektorin e drejtësisë.

Kryetari i komisionit u caktua deputeti Kujtim Shala, zëvendëskryetari i parë Adnan Rrustemi, zëvendëskryetar i dytë Erxhan Galushi, ndërsa anëtarët e komisionit do jenë Avni Dehari, Artan Abrashi, Arjeta Rexhepi, Dimal Basha, Blerta Deliu, Rashit Shalaj, Doarsa Kica Xhelili dhe Pal Lekaj.

Mandati i komisionit është gjashtë muaj prej datës së formimit të tij.

Read Previous

KE paralajmëron Shqipërinë: Tërhiqni skemën e pasaportave të arta, ose rrezikoni pezullimin e vizave

Read Next

​Gjykata e BE-së: Google duhet të heqë informacionin e pasaktë