Kryetari Gjini nderon me homazhe viktimat e 1 dhe 2 prillit në lagjen e I-rë të Gjakovës

Homazhe për viktimat e masakrës së 1 dhe 2 prillit të vitit 1999, bëri edhe kryetari Ardian Gjini me bashkëpunëtorë. Nga aty u tha se datat si kjo duhet kujtuar e shënuar gjithmonë.

Read Previous

Profesori Leonard Cula boton librin “Sporti shkollor 2008 – 2023”

Read Next

Kino ”Hyrije Hana” edhe gjatë muajit prill me filma të zgjedhur