Profesori Leonard Cula boton librin “Sporti shkollor 2008 – 2023”

Fotografi, procese, nënshkrime dhe pjesëmarrje në gara të ndryshme janë paraqitur në një libër të veçantë të punuar me shumë mjeshtri dhe profesionalizëm nga profesori i edukatës fizike Leonard Cula. Disa kopje të librit tashmë janë botuar dhe lexuesit mund të kuprojmë më shumë se çfarë është punuar në 15 vitet e fundit në sportin shkollor të Kosovës.

Read Previous

Nxënësit e shkollës “Fehmi Agani” triumfojnë në gara republikane në hendboll

Read Next

Kryetari Gjini nderon me homazhe viktimat e 1 dhe 2 prillit në lagjen e I-rë të Gjakovës