Kino ”Hyrije Hana” edhe gjatë muajit prill me filma të zgjedhur

Një listë e zgjedhur filmash nga të gjitha zhanret do të shfaqet gjatë gjithë muajit prill në kino “Hyrije Hana”. Menaxherja Elsa Bobi në një prononcim ka folur edhe për ditën e kinemasë që rëndom është çdo të martë.

Read Previous

Kryetari Gjini nderon me homazhe viktimat e 1 dhe 2 prillit në lagjen e I-rë të Gjakovës

Read Next

Kroaci: Në fuqi ndryshimet në Kodin Penal, kushdo që braktis një kafshë shkon në burg