Kolaj: Do të investojmë në bujqësi, në kanale të ujitjes

Në zgjedhjet lokale, në garën për Gjakovën kandidatë për kryetarë të kësaj komune janë: Ardian Gjini, AAK, Mimoza Kusari-Lila, LVV, Teki Shala, LDK, Fazli Hoxha, Nisma, Ferdinand Kolaj, PSHDK dhe Arbënesha Kuqi, PDK.

Ferdinand Kolaj tha se një ndër prioritetet e qeverisjes së tyre do të jetë investimi në bujqësi përkatësisht në kanalet e ujitjes.

Kujtojmë që zgjedhjet lokale do të mbahen me 17 tetor 2021.

Read Previous

Shala: Nepotizëm kishte gjatë qeverisjes Kusari- Lila, vazhdoi edhe gjatë Gjinit

Read Next

Kusari-Lila: Aeroporti i Gjakovës do të funksionalizohet gjatë mandatit tim