Shala: Nepotizëm kishte gjatë qeverisjes Kusari- Lila, vazhdoi edhe gjatë Gjinit

Në zgjedhjet lokale, në garën për Gjakovën kandidatë për kryetarë të kësaj komune janë: Ardian Gjini, AAK, Mimoza Kusari-Lila, LVV, Teki Shala, LDK, Fazli Hoxha, Nisma, Ferdinand Kolaj, PSHDK dhe Arbënesha Kuqi, PDK.

Nepotizmi është shndërruar në kancer për shoqërinë, kështu tha Teki Shala i cili poashtu potencoi se nepotizëm kishte gjatë qeverisjes Kusari- Lila por që vazhdoi edhe në mandatin e Gjinit…

Kujtojmë që zgjedhjet lokale do të mbahen me 17 tetor 2021.

Read Previous

Gjini: Shkollat që ishin me stufa i bëra me ngrohje

Read Next

Kolaj: Do të investojmë në bujqësi, në kanale të ujitjes