Gjini: Shkollat që ishin me stufa i bëra me ngrohje

Në zgjedhjet lokale, në garën për Gjakovën kandidatë për kryetarë të kësaj komune janë: Ardian Gjini, AAK, Mimoza Kusari-Lila, LVV, Teki Shala, LDK, Fazli Hoxha, Nisma, Ferdinand Kolaj, PSHDK dhe Arbënesha Kuqi, PDK.

Gjini tha se ka përmisuar infrastrukturën e shkollave, pasi shkollat që ishin me stufa ju ka mundësuar sistemin e ngrohjes.

Kujtojmë që zgjedhjet lokale do të mbahen me 17 tetor 2021.

Read Previous

Hoxha: Këtë mandat nuk janë shtruar rrugët të cilat ishin prioritet

Read Next

Shala: Nepotizëm kishte gjatë qeverisjes Kusari- Lila, vazhdoi edhe gjatë Gjinit