Hoxha: Këtë mandat nuk janë shtruar rrugët të cilat ishin prioritet

Në zgjedhjet lokale, në garën për Gjakovën kandidatë për kryetarë të kësaj komune janë: Ardian Gjini, AAK, Mimoza Kusari-Lila, LVV, Teki Shala, LDK, Fazli Hoxha, Nisma, Ferdinand Kolaj, PSHDK dhe Arbënesha Kuqi, PDK.

Fazli Hoxha, kandidat për kryetar të komunës së Gjakovës nga Nisma Socialdemokrate tha: “Gjithsej 30% e rrugëve kanë ngelur pa u shtruar, ajo çfarë më ka penguar mua në këtë qeverisje ishte se nuk janë shtruar pikërisht rrugët që duhej të ishin prioritet.

Kujtojmë që zgjedhjet lokale do të mbahen me 17 tetor 2021.

Read Previous

Shala: Komuna e Gjakovës nuk e ka një vend ku të hidhen mbeturinat inerte

Read Next

Gjini: Shkollat që ishin me stufa i bëra me ngrohje