Shala: Komuna e Gjakovës nuk e ka një vend ku të hidhen mbeturinat inerte

Në zgjedhjet lokale, në garën për Gjakovën kandidatë për kryetarë të kësaj komune janë: Ardian Gjini, AAK, Mimoza Kusari-Lila, LVV, Teki Shala, LDK, Fazli Hoxha, Nisma, Ferdinand Kolaj, PSHDK dhe Arbënesha Kuqi, PDK.

Teki Shala nga LDK tha se Gjakova edhe sot e kësaj dite vuan nga mungesa e një vendi të caktuar për hedhjen e mbeturinave inerte, gjë që po i bën dëm mjedisit.

Kujtojmë që zgjedhjet lokale do të mbahen me 17 tetor 2021.

Read Previous

Kusari Lila: Në Gjakovë është bërë makabër mjedisore

Read Next

Hoxha: Këtë mandat nuk janë shtruar rrugët të cilat ishin prioritet