Kusari Lila: Në Gjakovë është bërë makabër mjedisore

Në zgjedhjet lokale, në garën për Gjakovën kandidatë për kryetarë të kësaj komune janë: Ardian Gjini, AAK, Mimoza Kusari-Lila, LVV, Teki Shala, LDK, Fazli Hoxha, Nisma, Ferdinand Kolaj, PSHDK dhe Arbënesha Kuqi, PDK.

Në debatin mes tyre Kusari-Lila tha se “Në rrugën “Nënë Tereza” me prerjen e drunjve në mes është bërë një makabër mjedisore, të paktën ata drunjë të ishin prerë mirë e të ishin mbjellur dikund tjetër…”

Kujtojmë që zgjedhjet lokale do të mbahen me 17 tetor 2021.

Read Previous

Kandidojnë për kryetarë komunash por ende nuk e kanë liruar pozitën e deputetit

Read Next

Shala: Komuna e Gjakovës nuk e ka një vend ku të hidhen mbeturinat inerte