Ka filluar restaurimi i shtëpisë së familjes Kryeziu në Gjakovë

Ministria për Kulturë Rini e Sport ka filluar restaurimin e shtëpisë së familjes Kryeziu. Kjo shtëpi është ndërtuar rreth shekullit 18, dhe kështu paraqet vlerë të trashëgimisë kulturore.

Read Previous

Biblioteka e qytetit në Gjakovë, e pasur me tituj të ndryshëm

Read Next

Franca do të dërgojë ndihmë ushtarake shtesë në Ukrainë së shpejti